Εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε ως την «πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών»

Σημαντικό χαρακτηρίζει το θέμα με τις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. «Αν μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση τότε θα μας πάρουν και την Ακρόπολη», σχολίασε.

Όπως τόνισε μιλώντας την Τετάρτη στη Λάρισα, η Ν.Δ. οφείλει να αναδείξει το θέμα πολύ περισσότερο, ενώ αναφέρθηκε σε γραπτή του ανακοίνωση, με την οποία ζητεί από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη να καλέσει τον κ. Τσίπρα σε προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή, προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις στο σώμα. «Το σώμα το οποίο κατά τις καταγγελίες του κ. Πανούση το βάζουν να νομοθετεί οι τρομοκράτες. Αδιανόητα πράγματα!» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στην Λάρισα στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στη Θεσσαλία, εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε ως την «πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών».

Όπως ανέφερε, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία που μπορούσε να έχει κανείς. «Κάνουν μήνυση δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Πανούση για διαρροή απορρήτων εγγράφων. Λες και το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι πώς έφθασαν στα χέρια της Εισαγγελίας ή στα χέρια του κ. Πανούση αυτά τα οποία μαθαίνουμε και όχι η ουσία των καταγγελλομένων», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ότι δηλαδή η ελληνική βουλή νομοθετούσε και ενδεχομένως θα νομοθετήσει ξανά κατ΄ εντολή των τρομοκρατών. Εάν αυτά ισχύουν τότε είναι το πρώτο Κοινοβούλιο του δυτικού κόσμου που νομοθετεί για τους τρομοκράτες από τους τρομοκράτες», συνέχισε.

«Εάν οι ξένες κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα και το Κοινοβούλιο της έχουν σχέση με τους τρομοκράτες και αρχίσουν η μία μετά την άλλη να εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες που θα πάει ο ελληνικός τουρισμός και η ελληνική οικονομία;», διερωτήθηκε εν συνεχεία.
Με αφορμή δε και στην αυριανή πανελλαδική απεργία αλλά και τα μέτρα του τρίτου μνημονίου εξέφρασε την εκτίμηση ότι «μπροστά μας έχουμε μία κοινωνική έκρηξη απροβλέπτων διαστάσεων».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, θέλει μία Ν.Δ. κεντροδεξιά η οποία ωστόσο θα είναι ιδεολογικά υπερήφανη και θα έρθει σε σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. «Θέλω η Ν.Δ. να ξαναγίνει ένα γνήσιο λαϊκό κόμμα» δήλωσε και στάθηκε στην ανάγκη να παραμείνει ενωμένο το κόμμα.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να εκλεγεί ο ίδιος αρχηγός της Ν.Δ. «Γιατί ο κ. Τσίπρας τόσο πολύ δεν θέλει να εκλεγώ αρχηγός του κόμματος; Γιατί οι αντιεξουσιαστές χθες στον Βόλο σταμάτησαν την δική μου ομιλία; Πράγματι προκαλώ αλλεργία στην Αριστερά. Εάν εκλεγώ πιστέψτε με θα τους προκαλέσω και αλλεργικό σοκ», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.