Άδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος στα Δωδεκάνησα

Στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου Ρόδου βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τα στελέχη της ΝΔ στα Δωδεκάνησα. Ο πρώην υπουργός, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, υποστήριξε ότι, δεν συνάντησε πουθενά κανένα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο τον κ. Γάκη μία φορά και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανύπαρκτος στα νησιά. 

ΑΔΩΝΙΣ

«Γύρισα πέντε νησιά, κυκλοφόρησα παντού, έσφιξα χιλιάδες χέρια, μίλησα με κόσμο. Μου ζήτησαν και αυτόγραφα, αλλά δεν δίνω αυτόγραφα», είπε χαριτολογώντας ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις περιοδείες του σε Κάλυμνο, Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Σύμη και Ρόδο.

ΑΔΩΝΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΔΡΑΚΟΣ

Ο πρώην υπουργός, χαρακτήρισε ως δολοφονία τα όσα λαμβάνουν χώρα στο Αιγαίο με τους μετανάστες και άσκησε δριμύτατη επίθεση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Καμμένο και στα όσα ευαγγελιζόταν για τη μη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, καθώς και στο ζήτημα του μεταναστευτικού με την ολική κατάρρευση – όπως είπε – του τουρισμού στην Κω. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον τομέα της υγείας, υποστηρίζοντας ότι εάν δεν γίνουν άμεσα προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μέχρι το 2017 θα έχει επέλθει ολική κατάρρευση της υγείας.

Πηγή: Black Monday.gr 

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published.