«Σπάζοντας» τη σιωπή του μετά την ετυμηγορία της κάλπης, ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τη φημολογία και δήλωσε δημοσίως την στήριξή του στην υποψηφιότητα Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν δίνει «γραμμή» στους ψηφοφόρους του

Υπερήφανος για την εκλογική διαδικασία στη ΝΔ δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, «σπάζοντας» τη σιωπή του μετά τις κάλπες της Κυριακής.

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ενωτικός και συνεχάρη τους συνυποψηφίους του για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας επί προσωπικού, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι έδωσε έναν αγώνα χωρίς μηχανισμούς, μόνο με τη δύναμη των ιδεών, και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν κατά την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην κάλπη της 20ής Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι ο δεύτερος κατέκτησε «επάξια» τη δεύτερη θέση στην κυριακάτικη ψηφοφορία και… προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, αυτό που θα ακολουθούσε.

Όπως είπε, ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο της 10ης Ιανουαρίου την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό αποτελεί προσωπική του επιλογή και δεν σημαίνει ότι δίνει «γραμμή» στους ψηφοφόρους του.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.