Όσα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν, γράφει ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook και στο Twitter

Έκκληση στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να υπογράψουν υπέρ της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος, κάνει μέσω των λογαριασμών του στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει πως έχει ήδη συγκεντρώσει 45 υπογραφές, από τις 50 που απαιτούνται για την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Δύο ώρες, μόλις, πριν την εκπνοή της προθεσμίας (στις 18:00), ο κ. Γεωργιάδης χρειάζεται μόλις πέντε υπογραφές για να είναι υποψήφιος. Τον κόβουν, άραγε, οι μηχανισμοί; Ο ίδιος, άλλωστε, έχει δηλώσει συχνά το τελευταίο διάστημα ότι η υποψηφιότητά του αποσκοπεί στο να δείξει ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος στη ΝΔ και ένας άνθρωπος που δεν έχει δικούς του μηχανισμούς μέσα στο κόμμα.

http://www.protothema.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.