Καταγγέλλει ως «αίσχος» την επείγουσα διαδικασία ψήφισης για τέταρτη φορά μέσα σε έναν μήνα και εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «ανίκανο» και «υποκριτή»

Σύμφωνος με την άποψη που έχει εκφράσει η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με το θέμα της διαδικασίας ψήφισης του νέου μνημονίου, δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter, ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει ανίκανο και υποκριτή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει απόλυτο δίκιο, καθώς, όπως τόνισε, ο Αλέξης Τσίπρας βάζει τους βουλευτές να αποφασίσουν μέσα σε ένα 24ωρο, για το μέλλον της χώρας, τονίζοντας πως το ίδιο έχει συμβεί τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ:
«Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφόδρα μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές, έχει επί της ουσίας δίκιο. Για τέταρτη φορά ο @atsipras που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν, τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της χώρας. Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τς κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη άντε, αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος! Θυμάστε επί Σαμαρά που κάθε ΠΝΠ την κατήγγειλε προσωπικά ο @atsipras ως χούντα κλπ; Μπορείτε να μετρήσετε πόσες ΠΝΠ έχει υπογράψει; Υποκριτής. Γενικά διακρίνω μία προσπάθεια διαφόρων και κυρίως του κ. Θοδωράκη, να κρατήσουν τον @atsipras στο απυρόβλητο. Όχι, αν η Ζωή είναι πρόβλημα, ευθύνη έχει αυτός που την επέλεξε, δεν είναι δική μας δουλειά να του λύσουμε το πρόβλημα. Ο @atsipras οφείλει να το λύσει… Στα οικονομικά φταίει για όλα ο @yianisvaroufaki, στα εσωκομματικά τους ο Λαφαζάνης, στα θεσμικά η Ζωή… ο @atsipras φταίει για τίποτε;».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Leave a Reply

Your email address will not be published.