Δια θαλάσσης και αέρος επιχειρείται από το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου 2016, να εντοπιστεί ο 39χρονος αλλοδαπός, Ρωσικής καταγωγής, που δηλώθηκε ως αγνοούμενος από την περιοχή της Κρεμαστής. Κατά τις πληροφορίες της Black Monday.gr, ο 39χρονος διαμένει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Κρεμαστή, στο πλαίσιο διακοπών που πραγματοποιεί μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του στη Ρόδο.

Ο αγνοούμενος, γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής 31ης Ιουλίου 2016, φέρεται να πήγε στην παραλία της Κρεμαστής, ώστε να χάνει κατάδυση. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του είχε μεταβεί για διενέργεια ελεύθερης κατάδυσης στη θαλάσσια περιοχή Κρεμαστής ν. Ρόδου.

Υπό το συντονισμό του Κέντρου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικό σκάφος, καθώς και από ναυαγοσωστικό, προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν εκμισθωτές θαλάσσιων μέσων αναψυχής και επαγγελματίας δύτης. Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα, καθώς και από κλιμάκιο της ομάδας εθελοντών διασωστών ν. Ρόδου, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.