Υπό έλεγχο έχει τεθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, η φωτιά στον Άγιο Σουλά, ύστερα από την έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Ήδη δε, με τις ευλογίες της Παναγίας, έχουν ξεκινήσει να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες από τον ουρανό. 

Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.


Φωτιά ξέσπασε κατά τις 10.15, στην περιοχή του Αγίου Σουλά στη Ρόδο. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ενεργούν στην περιοχή, αλλά η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Στην περιοχή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, ενεργεί προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου με 11 οχήματα και 2 βυτιοφόρα, καθώς και προσωπικό της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει λίγο πιο πάνω από τον Άγιο Σουλά στο λατομείο του Καλιβούρη. Το μήνυμα που στέλνετε από την περιοχή είναι η Μεγαλόχαρη Παναγιά που γιορτάζει σήμερα να βάλει το χέρι της, γιατί είναι πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κατευθύνεται προς τη Διμυλιά.

Πριν από λίγα λεπτά κατατέθηκε αίτημα από τοπικούς φορείς να σηκωθεί ελικόπτερο, προς αποφυγή δυσάρεστων και μη αναστρέψιμων εξελίξεων.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.