Κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών οι «ηθοποιοί» της ξεκαρδιστικής επιθεώρησης «Μαζέψτε τους«, που παρουσιάστηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας Ρόδου «Καμάρι», κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα και να αφήσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στο κοινό (!) Σε μία τρελή κωμωδία, χωρισμένοι σε αρκετές ενότητες με άφθονο γέλιο, σκηνοθεσίας του κ. Αποστόλη Τσακτσιρά, οι θεατές που κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, βίωσαν ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο Στέργος Κασσανής, ένας από τους πρωταγωνιστές – ηθοποιούς της παράστασης, ξεχώρισε, τόσο για το αξιοπρόσεκτο ταλέντο του, όσο και για την ευκολία με την οποία υποδυόταν αρκετούς διαφορετικούς ρόλους, στο πλαίσιο ενός μόνο θεατρικού έργου. Το έργο, παρουσίαζε και διακωμωδούσε διάφορες φάσεις της ζωής ενός Έλληνα, παρουσιάζοντας ανθρώπους που διαμένουν σε μικρές κοινωνίες, αλλά και πρωταγωνιστών μεγάλων τηλεοπτικών σόου.

Οι «ηθοποιοί» που δίδουν το καλύτερο εαυτό τους στη θεατρική παράσταση είναι οι: Αγγελική Γκόγκου, Στέργος Κασσανής, Σέβα Πάττα, Βαρβάρα Σκλαβούρη, Θοδωρής Αυγενικού, Ελένη Βογιατζή, Δημήτρης Ιντζές, Αλέκος Μπάρκας, Παναγιώτης Παττελάκης και η Μαρία Σαλακενού.

Τα σκηνικά, που συνεχώς εναλλάσσονταν, αποδεικνύοντας τη σκληρή δουλειά που έχει τελεσθεί, επιμελήθηκαν οι: Κατερίνα Αντωνά και Ιωσήφ Σιαλούπ, ενώ την τεχνική υποστήριξη της παράστασης είχαν οι Σάββας Κηπουρού, Αναστάσης Πάττας, Γιάννης Μαρουλλάκης και Σταύρος Σαλακενός.

Την επιμέλεια ήχου-φωτισμού είχε ο VAGELIS – DYNAMIC MUSIC SHOP, τη γραφιστική επιμέλεια ο Παναγιώτης Παττελάκης, τη ρύθμιση του ήχου ο Ιωσήφ Σιαλούπ και την επιμέλεια του ήχου ο Δημήτρης Τσακτσίρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου

Απίστευτη παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» που ξεσήκωσε τον κόσμο, ο οποίος γέμισε και τις δυο ημέρες την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου, που δεν σταμάτησε να γελάει απολαμβάνοντας μια πραγματικά τρελή – τρελή επιθεώρηση. Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου υπό τις οδηγίες του κ. Τσακτσίρα Αποστόλη απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από επωνύμους και τους υπόλοιπους παρισταμένους.

Ύστερα από τη μεγάλη αυτή επιτυχία ο Σύλλογος θα δώσει άλλες δυο παραστάσεις, το Σάββατο 16/4/2016 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας Ρόδου και την Κυριακή 17/4/2016 και ώρα 19:30 στα Μαριτσά φιλοξενούμενος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη κ. Τσακτσίρα Αποστόλη για την αφιλοκερδή προσφορά του, τη γραμματέα του Συλλόγου κ. Γκόγκου Αγγελική για την επιμέλεια των κειμένων, τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου (τους κ.κ. Αυγενικού Θοδωρή, Βογιατζή Ελένη, Γκόγκου Αγγελική, Ιντζέ Δημήτρη, Κασσανή  Στέργο, Μπάρκα Αλέξανδρο, Πάττα Σέβα, Παττελάκη Παναγιώτη, Σαλακενού Μαρία, Σκλαβούρη Βαρβάρα), τα παιδιά που εργάστηκαν στα παρασκήνια (τους κ.κ. Κηπουρό Σάββα, Μαυρουδή Ιωάννη, Πάττα Αναστάση, Σαλακενό Σταύρο), τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σιαλούπ Ιωσήφ που κάλυψε τη μουσική επιμέλεια της παράστασης, για την επιμέλεια των σκηνικών τους κ.κ. Αντωνά Αικατερίνη, Σιαλούπ Ιωσήφ και Σαλακενό Σταύρο, για τις παραδοσιακές φορεσιές τις κ.κ. Κυριαζή Κυριακούλα και Κυριαζή Παναγιώτα, για την επιμέλεια ήχου και φωτισμού τον κ. VAGELIS – DYNAMIC MUSIC SHOP, για τη γραφιστική επιμέλεια τον κ. Παττελάκη Παναγιώτη, για τη φωτογραφία και video τους κ.κ. Γεώργιο Πάττα – allaksogolies.gr και Άγγελο Πάττα – allaksogolies.gr. Τέλος πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς του Συλλόγου allaksogolies.gr και ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 94,1 FM.

Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’ όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).

ΠΑΣΤΙΔΑ ΠΑΣΤΙΔΑ 27 ΠΑΣΤΙΔΑ 26 ΠΑΣΤΙΔΑ 25 ΠΑΣΤΙΔΑ 24 ΠΑΣΤΙΔΑ 23 ΠΑΣΤΙΔΑ 22 ΠΑΣΤΙΔΑ 21 ΠΑΣΤΙΔΑ 20 ΠΑΣΤΙΔΑ 19 ΠΑΣΤΙΔΑ 18 ΠΑΣΤΙΔΑ 17 ΠΑΣΤΙΔΑ 16 ΠΑΣΤΙΔΑ 15 ΠΑΣΤΙΔΑ 14 ΠΑΣΤΙΔΑ 13 ΠΑΣΤΙΔΑ 12 ΠΑΣΤΙΔΑ 11 ΠΑΣΤΙΔΑ 10 ΠΑΣΤΙΔΑ 9 ΠΑΣΤΙΔΑ 8 ΠΑΣΤΙΔΑ 7 ΠΑΣΤΙΔΑ 6 ΠΑΣΤΙΔΑ 5 ΠΑΣΤΙΔΑ 4 ΠΑΣΤΙΔΑ 3 ΠΑΣΤΙΔΑ 2 ΠΑΣΤΙΔΑ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.