Άφθονο γέλιο στις νοικοκυρές στο fb, για το Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας!

Στο κινηματοθέατρο Ρόδον, παρουσιάστηκε, παρουσία πλήθους κόσμου, η κωμωδία «Νοικοκυρές στο FB», με στόχο και την ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ 6

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Φανόπουλος, πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης, αποκάλυψε ότι στα Δωδεκάνησα υπάρχουν ακόμη και παιδιά 16 ετών, που πάσχουν από αυτή την ασθένεια, που όπως είπε μπορείς να την καταλάβεις, μόνο όταν τη βιώσεις. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την παράσταση και την προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία ασθένεια που δεν θεραπεύεται.

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΤΟ FB 3

Η θεατρική κωμωδία, που έκανε το κινηματοθέατρο της Ρόδου, να σείεται από γέλιο, περιείχε ειδικές αναφορές για τη Ρόδο με τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη Γιώργο Μακρή, να αναφέρεται στα Αφάντου, στην Παστίδα, στη Λίνδο, καθώς και σε πολιτικούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής, σαρκάζοντας τους. 

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΤΟ FB 1

Το έργο αφορά στον πρωταγωνιστή Γιώργο, ο οποίος είναι εργένης και συζεί με την Αγλαΐα . Η Αγλαΐα είναι φίλη του καλύτερου φίλου Μιχάλη. Η Αγλαΐα είναι μια παχουλή κοπέλα, η οποία ασταμάτητα προσπαθεί να ρίξει τον Γιώργο στα δίχτυα του έρωτά της. Η Αγλαΐα, παρόλα τα κιλά της, είναι διατροφολόγος- διαιτολόγος, έχει μεγάλη επιτυχία στη δουλειά της και αυτό το κατάφερε μέσα από το facebook. O Γιώργος είναι συγγραφέας – κειμενογράφος σε γνωστή διαφημιστική εταιρεία. Ο Μιχάλης, ο καλύτερος φίλος του Γιώργου, είναι προγραμματιστής και εξπέρ στο internet, facebook. Στην παρέα και η μαμά της Αγλαΐας, 3 φορές χήρα που έχει παντρευτεί έναν Ινδό, τον πατέρα της Αγλαΐας, έχει ασπαστεί τον Δαλάι Λάμα, αλλά ταΐζει πάντα ή καλύτερα μαγειρεύει μόνο μοσχαρίσιες μπριζόλες στον άντρα της. Η μαμά είναι και ο μπαμπάς ταυτόχρονα, αφού μετά τα 50 του κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ζει σε  αντρικό σώμα!

Πηγή: Black Monday.gr

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ 9

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.