Να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο, που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, επιχείρησαν το απόγευμα της 23ης Οκτωβρίου 2015, δύο άγνωστοι δράστες, τους οποίους αναζητούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ως κατηγορούμενους για την τέλεση του αδικήματος της απόπειρας ληστείας. 

Κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, άγνωστος δράστης εισήλθε χθες, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, στις 05.40 το απόγευμα, σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Ο άγνωστος δράστης, κρατώντας όπλο, φώναξε ληστεία – ληστεία και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, προκειμένου να τον ληστέψει. Ο τυχερός (μέσα στην ατυχία του) κοσμηματοπώλης, κατάφερε να βγει από το κατάστημα, φωνάζοντας βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης που είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, να βγει από το κοσμηματοπωλείο, να επιβιβαστεί σε μία μηχανή, που οδηγούσε ο συνεργός του και να το σκάσουν!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο άγνωστων δραστών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, για τον εντοπισμό τους.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Στις 23-10-2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για απόπειρα ληστείας. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη πόλη της Ρόδου ο ένας δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του, μπήκε σε κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλου επιχείρησε να  αφαιρέσει κοσμήματα, χωρίς να πετύχει το σκοπό του. Ακολούθως επιβιβάστηκε σε δίκυκλο που οδηγούσε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: www.blackmonday.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.