Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έκανε το 6 στα 6 στην Κρήτη κόντρα στους Αετούς, ωστόσο η αθλήτρια που έκλεψε την παράσταση ήταν η Ειρήνη Πλαγγέτη. Η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου μας πέτυχε για πρώτη φορά 10 πόντους σε επίσημο παιχνίδι και με 5/7 δίποντα ξεχώρισε στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας.

Η 24χρονη αθλήτρια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος (γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1991) αποτελεί την μοναδική… κυρία της ομάδας μας και φυσικά όλοι οι συμπαίκτες της, την προσέχουν και τη βοηθούν να γίνεται καλύτερη σε καθημερινή βάση. Η Ειρήνη Πλαγγέτη ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για το επίτευγμα της και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά. Τι είπε η ίδια;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω 10 πόντους. Σημασία βέβαια έχει να κερδίζει η ομάδα.

Προσωπικά, προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και μέσα από τις προπονήσεις, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και πάνω απ’ όλα με θετική ενέργεια, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», είπε η Ειρήνη Πλαγγέτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.