Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Β’ ΔΥΠΕ στη Ρόδο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, η κοπή της βασιλόπιτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου, υπό την πρόεδρο Δ. Δελαπόρτα.

Η πρόεδρος, τα μέλη και οι εθελοντές των σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφ. Τμ. Ρόδου, έκοψαν την πίτα τους και απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε Ρόδιους πολίτες, που συμμετέχουν με την προσφορά τους, κάθε χρόνο στο έργο τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν και μουσικές μελωδίες συνοδεία κιθάρας από τη Ροδίτισσα  Μαρία Τσιούφτη.

Στην εκδήλωση παρέστη – μεταξύ άλλων – και ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Δράκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του επισήμανε πως, σε δύσκολες συγκυρίες και στιγμές, υπάρχουν άνθρωποι ανιδιοτελείς, που με αγάπη προς το συνάνθρωπο, βρίσκονται δίπλα του για να τον βοηθήσουν.

«Ο Ερυθρός Σταυρός, σε όλες τις χώρες του κόσμου υπό διαφορετικές πολιτισμικές αφετηρίες και οικονομικές συνθήκες, λειτουργεί κοινά ως προς το σημείο της προσφοράς στον άνθρωπό. Το Τμήμα Ρόδου, αποδεικνύει καθημερινά – εδώ και πάρα πολλά έτη – ότι σε κάθε κρίσιμη στιγμή, αθόρυβα, βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη«, προσέθεσε ο κ. Δράκος.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.