Η 5χρονη Μαρία - Τσαμπίκα, ένα μεγάλο αστέρι στο μικρό ουρανό!

Η 5χρονη Μαρία – Τσαμπίκα, ένα μεγάλο αστεράκι στο μικρό ουρανό!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016. Ένας χρόνος, από τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα, η ημέρα που χάθηκε άξαφνα ένα μικρό και πανέμορφο παιδί. Μόλις 5 ετών, η Μαρία – Τσαμπίκα, το δικό μας αγγελούδι, έδιδε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μία μάχη ωρών, που την οδήγησε μακριά από την αγκαλιά των δικών της, αλλά κοντά στο Θεό, δίπλα στα αστέρια και στο γαλάζιο ουρανό.

Ξημερώματα Δευτέρας 8 Ιουνίου 2015, ένα 5χρονο αγγελούδι, η Μαρία – Τσαμπίκα, ταξιδεύει για τον ουρανό. Η καρδιά της, ακούγεται για τελευταία φορά στο νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Κρήτη, εκεί όπου διακομίστηκε εκτάκτως με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να σωθεί.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους, από την ανυπολόγιστη και τραγική απώλεια αυτού του κοριτσιού, η οικογένειά του, καλεί όλους όσους την αγαπούν και την τιμούν να παραστούν στο μνημόσυνο που τελείται στη μνήμη της, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 8 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου (παλαιόν Κοιμητήριον).

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Το μικρό αγγελουδάκι, που ταξίδεψε νωρίς...

Το μικρό αγγελουδάκι, που ταξίδεψε νωρίς…

Τελούμε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 08.00 πμ, ετήσιο μνημόσυνο, στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου (παλαιόν Κοιμητήριον), υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μονάκριβής μας κόρης, εγγονής και ανιψιάς Μαρίας – Τσαμπίκας Παπαδάκη.

Παρακαλούμε συγγενείς, φίλους και όλους όσοι τιμούν τη μνήμη της, να προσέλθουν.

Οι τεθλιμμένοι

Γονείς: Κατερίνα Δράκου – Κλέων Παπαδάκης

Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, θείοι και λοιποί συγγενείς.

 

* Η φωτογραφία της 5χρονης Μαρίας – Τσαμπίκας, δημοσιεύεται ύστερα από έγκριση της οικογένειας, η οποία αφορά μόνο στην προβολή της από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφημερίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.