Τη γνωστή ρήση ότι ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι επιβεβαιώνει πρόσφατη έρευνα του ταξιδιωτικού πρακτορείου Lakelovers, σύμφωνα με την οποία το δείπνο σε εστιατόριο είναι η πιο ρομαντική εμπειρία ενός ζευγαριού στις διακοπές.

Η έρευνα έδειξε ότι το 21% των ταξιδιωτών αξιολογεί το δείπνο σε εστιατόριο ως την πιο ρομαντική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών ενός ζευγαριού, καθιστώντας την κράτηση σε κάποιο καλό εστιατόριο με ατμόσφαιρα και θέα απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση της ρομαντικής διάθεσης.

Μάλιστα, άλλη μια δραστηριότητα που αφορά γεύμα, το πικ νικ, κατατάσσεται ως η 3η πιο ρομαντική εμπειρία διακοπών, με το 10,3% των ταξιδιωτών να το επιλέγουν ως έναν τρόπο για να έρθουν πιο κοντά με το σύντροφό τους στις διακοπές.

Επιπλέον, το 15% των ταξιδιωτών ανέδειξαν την θέα του ηλιοβασιλέματος ως την πιο ρομαντική εμπειρία διακοπών, τοποθετώντας την στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ ένα 10% θεωρεί ρομαντική τη λήψη φωτογραφιών.

Τρεις από τις κορυφαίες πέντε ρομαντικές δραστηριότητες που αναδείχθηκαν, σχετίζονταν με εξωτερικού χώρους, με το ηλιοβασίλεμα, το πικ νικ και τη θέα στα αστέρια να είναι πολύ δημοφιλείς εμπειρίες για τους ερωτευμένους.

Οι πιο ακριβές χειρονομίες, όπως η κράτηση για θεραπείες σπα ή τα ψώνια βρέθηκαν πιο χαμηλά στη λίστα.

Δείτε τις 10 κορυφαίες ρομαντικές εμπειρίες διακοπών για ζευγάρια:

1. Δείπνο σε εστιατόριο 21,2%

2. Θέα στο ηλιοβασίλεμα 15%

3. Πικνικ 10,3%

4. Λήψη φωτογραφιών 10%

5. Θέα στα αστέρια 7,5%

6. Παρακολούθηση ταινίας 7,5%

7. Έργα τέχνης 6,8%

8. Σπα 6,2%

9. Ψώνια 6,2%

10. Παιχνίδια 3,4%

http://www.tornosnews.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.