Ο Π. Αβρίθης, συγγενής του εκλιπόντος και πρ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κω

Ο Π. Αβρίθης, συγγενής του εκλιπόντος και πρ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κω

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Αντώνης Αβρίθης, διακεκριμένος δικηγόρος της Κω, γνωστός για την παιδεία του, την ευγένεια του, την προσφορά του. Το Black Monday.gr, εκφράζει τα συλλυπητήριά του, στον Παναγιώτη Αβρίθη, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω και στο σύνολο της οικογένειας και των φίλων του εκλιπόντος. Αντίο στον Αντώνη Αβρίθη λένε οι κ.κ. Κώστας Ασλάνης και Στέφανος Δράκος.

Ο Κώστας Ασλάνης για τον χαμό του Αντώνη Αβρίθη

«Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή ο «Κύριος» Αντώνης Αβρίθης. Δικηγόρος – Επιστήμονας με την πλήρη έννοια του όρου, δάσκαλος πολλών νεότερων συναδέλφων. Υπόδειγμα ευγενούς συνανθρώπου και οικογενειάρχη.

Χάσαμε έναν σπουδαίο και φωτισμένο άνθρωπο. Έφυγε πλήρης ημερών με σπουδαία παρακαταθήκη τα εκλεκτά παιδιά και εγγόνια του.

Η μνήμη του ας μας φωτίζει όλους».

Ο Δρ Στέφανος Δράκος για την απώλεια του Αντώνη Αβρίθη 

ΔΡΑΚΟΣΜία ξεχωριστή και άξια προσωπικότητα, ένας δικηγόρος που διαμόρφωσε την ιστορία, ο Αντώνης Αβρίθης, έφυγε από τη ζωή. Κατηρτισμένος επιστήμονας, άνθρωπος ευγενικός, έντιμος, με διάθεση για προσφορά, υπήρξε υπόδειγμα για τους νεότερους.

Ο Αντώνης Αβρίθης, πατέρας του Παναγιώτη Αβρίθη, ξεχώρισε για μία σειρά από στοιχεία της προσωπικότητάς του, για την προσφορά του, για την παιδεία του. Ένα από αυτά, η επιλογή του για την υπηρέτηση του θεσμού του Συνηγόρου του Δημότη, αξίωμα το οποίο αποδέχθηκε, αφού όμως – όπως είχε γίνει γνωστό – αρνήθηκε την αποδοχή της προβλεπόμενης αμοιβής.

Εύχομαι καλό και γαλήνιο ταξίδι στον Αντώνιο Αβρίθη, ελπίζοντας να είναι αιώνια η μνήμη του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ελπίζω η ζωή του και η διαδρομή του, να αποτελέσουν παράδειγμα.

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.