Μεγάλη επιτυχία σημείωσε σήμερα το προσωπικό της Θηροφυλακής Ρόδου σε συνεργασία με τη Δασική Υπηρεσία Ρόδου, καταφέρνοντας καίριο πλήγμα σε ότι αφορά στη δράση ελαφοκυνηγών. 

Συγκεκριμένα, εντόπισαν ελαφοκυνηγό στ’ Απόλλωνα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών της Θηροφυλακής και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

ΚΡΕΑΣ ΕΛΑΦΙ

Μαζί, έκαναν έρευνα σε οικία που βρίσκεται στο χωριό Απόλλωνα στη Ρόδο, όπου και εντόπισαν έξι συσκευασίες με κρέας που εκτιμούν πως είναι από ελάφι, συνολικού βάρους 6.677 γραμμαρίων και τρία δόκανα.

ΚΡΕΑΣ ΕΛΑΦΙ

Ο κατηγορούμενος, συνταξιούχος 71 ετων, οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και ο Εισαγγελέας, αποφάσισε να μείνει ελεύθερος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανέφεραν πως ο ανωτέρω προμήθευε με ελαφίσιο κρέας ταβέρνες της Ρόδου, εξού και οι συσκευασίες του ενός κιλού περίπου η κάθε μία.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επισημανθεί, πως τα δείγματα θα σταλούν προς εξέταση DNA, προς εξακρίβωση των όσων εκτιμά το προσωπικό της Θηροφυλακής περί ελαφίσιου κρέατος. 

ΚΡΕΑΣ ΕΛΑΦΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published.