Αγκαλιά στη Ρόδο Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας!

Σε εστιατόριο – ψαροταβέρνα στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, γευμάτισαν το βράδυ της 27ης Αυγούστου 2015, η γνωστή παρουσιάστρια του Ant1 Φαίη Σκορδά και ο επίσης γνωστός παρουσιαστής και σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας. Το ζευγάρι που παρουσιάζει το πρωινό του Ant1, εντοπίστηκε από το Black Monday.gr, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας περπατούσε στα σοκάκια της Μεσαιωνικής πόλης των Ιπποτών. 

Το γνωστό ζευγάρι προσπαθεί να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό

Το γνωστό ζευγάρι προσπαθεί να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό

Οι δύο τους γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο και αποχωρώντας απ’ αυτό, φέρονται να «διαπληκτίστηκαν» με τον κοσμικό φωτογράφο Nicolas Nanev, ο οποίος κατάφερε να τους εντοπίσει και να αποκαλύψει το ταξίδι τους στη Ρόδο, ενώ κανείς στα Αθηναϊκά γραφεία δεν γνώριζε γι’ αυτήν τους την καλοκαιρινή απόδραση.

ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΚΟΡΔΑ ΡΟΔΟΣ

Το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, άρχισε να κρύβεται και να απομακρύνεται από το φακό του φωτορεπόρτερ, ενώ επιδιώχθηκε να τον απομακρύνουν και από τον χώρο, ώστε να μην καταφέρει να τους τραβήξει φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, απόλαυσαν τις διακοπές του στο νησί του ήλιου και της θάλασσας!

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη Μεσαιωνική πόλη

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη Μεσαιωνική πόλη

Leave a Reply

Your email address will not be published.