ΣΤΙΒΟΣ ΚΩΣΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17/10/2015 οι αγώνες στίβου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2015»  με την συμμετοχή Σωματείων Στίβου από Ρόδο, Σύμη, Κω, Λέρο, Πάτμο και φυσικά από την Κάλυμνο.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Μητροπολίτης Καλύμνου-Λέρου κ. Παϊσιος ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γαλουζής Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής Βασίλειος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Ζήκας Βασίλειος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο φίλαθλος  κόσμος της Καλύμνου.

 Ο Αθλητισμός δεν αφορά μόνο στη σωματική ανάπτυξη και υγεία, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το παιδί αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Με τη συμμετοχή στα αθλήματα το παιδί γίνεται μέλος μιας ομάδας και μαθαίνει να επικοινωνεί ισότιμα και με κανόνες, να συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια προς έναν κοινό στόχο.

Είναι μια ευκαιρία να κάνει νέους φίλους και να μάθει να συνεργάζεται μαζί τους. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι και το γεγονός ότι μέσα από τον αθλητισμό το παιδί αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τη διαφορετικότητα και καλλιεργεί την ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας.

Ο Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω συμμετείχε με τους αθλητές και τις αθλήτριες του στους ανωτέρω Αγώνες Στίβου. Σε αυτές τις ηλικίες αυτό που είναι σημαντικό  είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια. Η επίδοση είναι μόνο μια καταγραφή της αφετηρίας του κάθε παιδιού Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.

                                                                      Ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου

                                                                              Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ

                                                                         Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ΣΤΙΒΟΣ ΚΩΣΓια πρώτη φορά στην Κω δημιουργείται μια ολοκληρωμένη και απόλυτα οργανωμένη Ακαδημία στίβου για  ενήλικες. Ο “Γ.Σ.Εύδαμος Κω “ είναι πιστοποιημένο σωματείο της ομοσπονδίας του στίβου – ΣΕΓΑΣ – και αποτελείται από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές.

Σκοπός της Ακαδημίας μας είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας, της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας και τέλος η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας .

 Η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερόμενων και η παρουσίαση των προγραμμάτων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11:00 π.μ. ,στο Αθλητικό Πολύκεντρο στο ψαλίδι δίπλα στο Νέο Δημοτικο Σταδιο «Ανταγόρας».

Τα προγράμματα θα ενεργοποιηθούν από την 25 Οκτωβρίου 2015 και θα τροποποιηθούν ανάλογα με τις συμμετοχές.

Η Ακαδημία Εύδαμος  είναι έτοιμη υποδεχτεί τους ενδιαφερόμενους στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Σταδίου Κω και στο αθλητικό Πολύκεντρο Κω με τρία προγραμματα .

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ
8:30- 9:158:30- 9:158:30- 9:15 

Το τμήμα ενηλίκων “ FORMA” ή Στίβος για ενήλικες, σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανεξάρτητα από τις ικανότητές σας. Σκοπός του προγράμματός μας είναι να δημιουργήσουμε μια όμορφη φιλική παρέα που να αγαπάει την γυμναστική και την ευεξία.
Ο στόχος μας είναι  να αναπτύξετε την φυσική σας κατάσταση και παράλληλα μέσα από το πρόγραμμά μας να χάσετε περιττά κιλά και πόντους ενώ συγχρόνως θα γίνεται ενδυνάμωση σε ολόκληρο το σώμα.

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ
17:00-18:00 17:00-18:00 17:00-18:00 

Στόχος του τμήματος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ενδυνάμωση .Παράλληλα όσοι από τα μέλη του τμήματος ενδιαφέρονται ,μπορούν να λάβουν μέρος σε αγώνες 5km-10km-20km και Μαραθωνίου μέσω του συλλόγου μας . Για αυτούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν ,υπάρχουν αγώνες που διεξάγονται στα νησιά μας όπως το Kos City Run και ο Μαραθώνιος Ρόδου κ.α. αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ
20:00-20:45 20:00-20:45 20:00-20:45 

Το πρόγραμμα “ FORTE “ απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να γυμναστούν δίνοντας έμφαση στην ιδιότητα της δύναμης αλλά και στην αντοχή τους , με ομαδικό τρόπο,χρησιμοποιώντας Καλλισθενική γυμναστική και προπόνηση αντιστάσεων, σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση..

Yπευθυνοσ προγραμματοσ: ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  τηλ: 6974830238

υπευθυνοσ προγραμματος: ευσταθιου ευαγγελοσ  τηλ: 694893248

Leave a Reply

Your email address will not be published.