«Γιατί;» απάντησε ο κ. Βαρουφάκης με τον κ. Γεωργιάδη να επανέρχεται: «Διότι κατέστρεψες τη χώρα μέσα σε 5,5 μήνες. Πράκτορα του Σόρος. Δεν ντρέπεσαι»

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Αδωνης Γεωργιάδης αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του πρώην υπουργού Οικονομικών κατά την συζήτηση του κρίσιμου νομοσχεδίου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Βαρουφάκη που νωρίτερα είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για τα επώδυνα μέτρα, του είπε «Δεν ντρέπεσαι ρε; Δεν ντρέπεσαι».

«Γιατί;» απάντησε ο κ. Βαρουφάκης με τον κ. Γεωργιάδη να επανέρχεται: «Διότι κατέστρεψες τη χώρα μέσα σε 5,5 μήνες. Πράκτορα του Σόρος. Δεν ντρέπεσαι» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ με τον κ. Βαρουφάκη να μην ανταπαντά.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Βαρουφάκης είχε προκαλέσει νέα ένταση όταν ακούγοντας τον βουλευτή του Ποταμιού Κυριάκο Χαρακίδη να του λέει ότι «πήγατε στη διαπραγμάτευση με τα χέρια στην τσέπη και με τα χέρια στις τσέπες φτάσατε να χρεοκοπήσετε τη χώρα» έβαλε τα γέλια. Το χαμόγελο του κ. Βαρουφάκη προκάλεσε την έκρηξη οργής του κ. Χαρακίδη ο οποίος του απευθύνθηκε σε προσωπικό τόνο λέγοντάς του : «Να γελάτε με τον εαυτό σας και όχι με τη χώρα».

protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.