Την ποινή φυλάκισης των 15 ετών και την χρηματική ποινή τον 20.000 ευρώ, θα προσπαθήσει να μειώσει, δικαζόμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, Αλβανός που διέμενε παράνομα στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Φαληράκι. Ο υπήκοος Αλβανίας, θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τα όσα περιγράφονται στο κατηγορητήριο που είχε συνταχθεί σε βάρος του, τουλάχιστον έξι μήνες πριν την 6η Νοεμβρίου 2013, ο κατηγορούμενος Αλβανός, είχε αγοράσει από άγνωστο άτομο, άγνωστη ποσότητα ηρωίνης, τουλάχιστον 1 κιλού και 21,5 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός, είχε νοικιάσει και διέμενε σε διαμέρισμα στο Φαληράκι και εντοπίστηκε να έχει κρυμμένα σε χάρτινο κιβώτιο και σε περίβολο χώρο ανάμεσα σε πέτρες, ποσότητες ηρωίνης.

Ο ίδιος, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, να πουλάει στις 5 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13.55, ποσότητα ηρωίνης σε συγκατηγορούμενό του, ενώ σε άλλον, επίσης συγκατηγορούμενο του, την επόμενη μέρα και ώρα 15.30, πούλησε εκ νέου ποσότητα ηρωίνης. Ο Αλβανός δε, διέμενε παράνομα στη χώρα.

Πρωτόδικα, ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων, είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 15 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, ενώ οι δύο συγκατηγορούμενοι είχαν κριθεί – κατά περίπτωση – ο ένας αθώος και ο άλλος ένοχος, αλλά ατιμώρητος.

Την υπόθεση χειρίζεται νομικά ο δικηγόρος Νικήτας Μπόλκας.

ΗΡΩΙΝΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.