Με άμεση και καθοριστική παρέμβαση του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Ηλία Βασιλειάδη, αναμένεται να λειτουργήσει αύριο, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, το νηπιαγωγείο των Φανών.

Ο κ. Βασιλειάδης, φέρεται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Νικολίτση, και αφού ενημερώθηκε για το σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει, να έλαβε πρωτοβουλία προσωρινής επίλυσής του, μέχρι την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης, στέλνοντας μία νηπιαγωγό στις Φάνες,  ώστε να λειτουργήσει κανονικά το σχολείο.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης, επικοινωνώντας με το Black Monday.gr, ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Ηλία Βασιλειάδη και όλους όσοι συνέδραμαν άμεσα για την επίλυσή του προβλήματος και την αποφυγή δημιουργίας περαιτέρω αναστάτωσης. 

Οι καταγγελίες στο Black Monday.gr, στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 

Με αποχή από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και κατάληψη των γραφείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, προειδοποιεί ο πρόεδρος της Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης, αφού οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αποσπάσουν τη μοναδική νηπιαγωγό, αφήνοντας 27 παιδιά έξω από το σχολείο! Συγκεκριμένα, στο νηπιαγωγείο των Φανών παρακολουθούν μαθήματα 27 παιδιά, έχοντας δύο νηπιαγωγούς. Η μία είχε μετατεθεί και η δεύτερη πήρε απόσπαση για την πόλη της Ρόδου! Το νηπιαγωγείο, απλά, έβαλε λουκέτο!

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης και οι γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου Φανών, χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτη την απόφαση και σημειώνουν:

«Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου να αποσπάσει τη μοναδική νηπιαγωγό των Φανών, είναι απαράδεκτη. Ουσιαστικά, αποφάσισε να απομακρύνει τη νηπιαγωγό από το σχολείο των Φανών, αποσπώντας την στην πόλη της Ρόδου, χωρίς να έχει μεριμνήσει για την αντικατάστασή της. Ήδη από σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2015, με το πρώτο κουδούνι, η νηπιαγωγός παρουσιάστηκε στο σχολείο της πόλεως Ρόδου, με αποτέλεσμα το νηπιαγωγείο των Φανών να μη μπορεί να λειτουργήσει, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού».

Αποχή από τις εκλογές και κατάληψη την ερχόμενη Δευτέρα!

«Καλώ τους υποψήφιους Βουλευτές Δωδεκανήσου, να πάρουν θέση και να λύσουν το πρόβλημα. Εάν αυτό δεν συμβεί, ξεκαθαρίζω ότι θα καλέσω τους πολίτες των Φανών να απέχουν από τη ψηφοφορία των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου«, ξεκαθάρισε, μιλώντας στο Black Monday.gr, ο πρόεδρος των Φανών Βασίλης Νικολίτσης.

Πηγή: Black Monday.gr  

Leave a Reply

Your email address will not be published.