ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο Δήμος μας μετά από πολλές ενέργειες κατόρθωσε να έρθει σε συμφωνία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την δωρεάν παραχώρηση δυο ηλεκτρικών τρίκυκλων και τριάντα τετράδων κάδων ανακύκλωσης.  Εντός του μήνα θα τα παραλάβει από την Αθήνα. Η Νίσυρος προχωρεί με σταθερά βήματα σε πρακτικές που συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση αέριων ρύπων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΥΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ

Τοποθετήθηκαν μεταλλικές μπάρες (προστατευτικά κυγκλιδώματα) με ανακλαστήρες στα επικίνδυνα σημεία του δρόμου πρός το ηφαίστειο και τα Νικειά.Το εργο δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως καθώς απομένουν ακόμη λίγα σημεία που χρειάζεται να  τοποθετηθούν κυγκλιδώματα.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΩΤΗ

Στην Νίσυρο έφτασε επισκευασμένος ο φορτωτής του Δήμου από συνεργείο της Κω. Ο φορτωτής πήγε στην Κω το 2011. Παρέμεινε τέσσερα χρόνια παροπλισμένος και αφημένος στο έλεος των καιρικών φαινομένων χωρίς να γίνει καμία επισκευή. Πριν ένα χρόνο η νέα Δημοτική Αρχή ξεκίνησε την διαδικασία επισκευής του.

Σήμερα βρίσκεται στην αποθήκη του Δήμου και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο του συνεργείου. Σε συνεργείο της Κώ έχει επίσης μεταφερθεί μικρός φορτωτής που βρισκόταν για πολλά χρόνια παροπλισμένος στην αποθήκη του Δήμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.