ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Στάχτη 7,5 στρέμματα κοντά στ’ αμπέλια της Cair!

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣτάχτη έγιναν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Black Monday.gr, 7,5 στρέμματα γης, από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, κοντά στα αμπέλια της Cair. Η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αποχώρησε πριν από λίγα λεπτά (Σάβββατο 18 Ιουλίου 2015, ώρα 1.20) από την περιοχή, όπου και παρέμενε όχημα με προσωπικό ασφαλείας, για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων (σε επιφυλακή).

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣΣτην πυρκαγιά ενήργησαν 6 οχήματα και 14 άνδρες της Πυροσβεστικής και αυτή ξέσπασε γύρω στις 09.15 το βράδυ της 17ης Ιουλίου, κοντά στα αμπέλια της Cair. Στην περιοχή επικρατούσε – σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών – πανικός με ανθρώπους να ουρλιάζουν και να φοβούνται καθώς η περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά ήταν κατοικήσιμη. Τα πυροσβεστικά φέρεται έμεναν χωρίς νερό, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά με συνεχείς και καίριες παρεμβάσεις των αρμοδίων.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑΗ κυκλοφορία είχε διακοπεί ώστε να μπορούν να περνούν τα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η πυρκαγιά είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο στις 10.20 το βράδυ της 17ης Ιουλίου και σε απόλυτο έλεγχο – κατάσβεση σήμερα Σάββατο, στη 1 το μεσημέρι.

Η πυρκαγιά όπως είχε αποκαλύψει χθες περίπου στις 10 το βράδυ το Black Monday.gr, εκτιμάται ότι εκδηλώθηκε ύστερα από βραχυκύκλωμα που προέκυψε έπειτα από τη διακοπή ηλεκτροδότησης, δηλαδή από καλώδια της ΔΕΗ.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.