ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Εξαφανίστηκε 35χρονος που έκανε kitesurfing!

Έντονη αγωνία και προβληματισμός έχει προκληθεί στους κατοίκους της Καρπάθου, αφού από χθες το μεσημέρι φέρεται να έχει εξαφανιστεί Ιταλός που πραγματοποιούσε τις διακοπές του στην Κάρπαθο και ήταν λάτρης του kitesurfing. Ο Ιταλός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Black Monday.gr, είναι 30 με 35 ετών, και ήταν μόνος του στο νησί.

Ο νεαρός λάτρης του θαλάσσιου σπορ, φέρεται να διέμενε στον Αφιάρτη, αλλά και τα ακριβή στοιχεία του παραμένουν άγνωστα, αφού φέρεται να εντοπίστηκε μόνο του αυτοκίνητό του παρατειμένο σε θαλάσσια περιοχή πίσω από το Αεροδρόμιο της Καρπάθου. Στο όχημά του εντοπίστηκαν, κατά τις πληροφορίες, καρπουζόφυλλα και μπύρες.

Το μεσημέρι της 27ης Ιουλίου 2015, γύρω στις 3 το μεσημέρι τουρίστες φέρονται να άρχισαν να συζητούν στην περιοχή του Αφιάρτη, ότι είδαν ένα πανί kitesurfing, να πέφτει στη θάλασσα. Γύρω στις 6 το απόγευμα η εξαφάνισή του είχε γίνει γνωστή στους περίοικους που ενημέρωσαν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο και φέρεται να ήρθε στην περιοχή διεξάγοντας σχετικές έρευνες εντοπισμού του αγνοουμένου από στεριάς!

Πάντως, σήμερα το πρωί το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Καρπάθου, ενημερώθηκε για την ανεύρεση πτώματος στην περιοχή «ΒΡΥΚΟΥΝΤΑ» του νησιού. Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη πτώματος άνδρα, ύψους 1.80μ. με κοντό παντελόνι τύπου “τζιν”, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή την ώρα, το οποίο περισυνέλεξαν και μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Το προσωπικό του Λιμεναρχείου Καρπάθου, δεν προχωρά σε επιβεβαίωση της ταυτότητας του ανδρός που βρέθηκε νεκρός, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτά όλα τα σενάρια για τα στοιχεία του. Κανείς δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν αποκλείει ότι το πτώμα μπορεί να αφορά στον εξαφανισμένο, εάν και το σημείο που βρέθηκε δεν έχει καμία σχέση με αυτό το σημείο στο οποίο φέρεται να χάθηκε.

Η ανωτέρω σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το προσωπικό του Λιμεναρχείου Καρπάθου.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.