ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αρναούτογλου, Λιανός και Κωστάκη στη Ρόδο!

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΥΟΥΑποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη στη Ρόδο, του γνωστού παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, παρουσιάζει σήμερα η ηλεκτρονική εφημερίδα της Δωδεκανήσου, Black Monday.gr. Ο Γρηγόρης, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα κόκκινο σορτσάκι, βρίσκεται έξω από το δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της Ρόδου, στο οποίο και διέμεινε.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που αναχώρησε από το νησί το Σάββατο, διέμεινε στο Rodos Palace, όντας προσωπικός φίλος του Αντώνη και της Μαίρης Καμπουράκη, ενώ περπάτησε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, πίνοντας το ποτό του στο «Soho». Ο ίδιος, μαζί με τον Γιώργο Λιανό, που επίσης βρέθηκε στη Ρόδο, επισκέφθηκαν και το “Ronda”, όπου πέρασαν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου, μαζί με τη Ράνια Κωστάκη (ραδιοφωνική παραγωγό) και τον Γιώργο Λιανό, παρουσίασαν μία τρίωρη εκπομπή στο Ράδιο Αρχάγγελος, η οποία αναμεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό sfera. Η εκπομπή αναμεταδόθηκε από τις 6 έως και τις 10 το πρωί και σε αυτή διαφημίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το νησί της Ρόδου.

Ο Γρηγόρης, εάν και προσπάθησε να αποφύγει το φωτογραφικό φακό, τελικά δεν τα κατάφερε! Παρόλα αυτά, ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαμογελαστός, ενώ έκανε και αρκετά αστεία. Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι Έλληνες, καθιστώντας σαφές ότι δεν θα πρέπει να προκαλούμε!

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.