Το πρωί της 19ης Οκτωβρίου 2015, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Black Monday.gr, εισέβαλαν σε περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Φώκιαλη, ακινητοποίησαν έναν 28χρονο υπήκοο Αλβανίας και εντόπισαν στην κατοχή του τρία φιξάκια κοκαΐνης, τα οποία περιείχαν από ένα γραμμάριο κοκαΐνης το καθένα.  

Της σύλληψης ακολούθησε ο εντοπισμός ενός συγκατοίκου του, επίσης υπηκόου Αλβανίας, 25 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, διενήργησαν αμέσως μετά έρευνα στην οικία των συλληφθέντων, όπου και βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας μαζί με ένα άδειο φιξάκι.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών από το προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, η οποία και υποβάλλεται ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, για την κίνηση της περαιτέρω δικαστικής διαδικασίας σε βάρος τους.

Ο 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, εισήλθε στο περίπτερο, προκειμένου να αγοράσει καπνό και φιλτράκια. Ο αστυνομικός τον ακολούθησε, το ακινητοποίησε και έβγαλε από την τσέπη του ένα σακουλάκι με τρία φιξάκια κοκαΐνης και χρήματα.

Πηγή: http://www.blackmonday.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.