Στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, φέρονται να οδηγήθηκαν σήμερα αργά το μεσημέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Black Monday.gr, τέσσερις γυναίκες (Μολδαβές), οι οποίες φέρονταν να προσέφεραν υπηρεσίες ηδονής σε πελάτες καταστήματος που λειτουργεί στο Φαληράκι της Ρόδου. Μαζί τους συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, καθώς και ο φερόμενος ως προσωρινά υπεύθυνος.

Κατά τα όσα προκύπτουν από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Black Monday.gr, η επιχείρηση της Αστυνομίας, έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 9ης προς 10ης Μαϊου 2016, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν τέσσερις Μολδαβές, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ελληνίδα και ο προσωρινά υπεύθυνος Αλβανός. Οι αστυνομικοί, φέρονται να τις εντόπισαν σε bar στο Φαληράκι, ενώ οδηγούνταν για περαιτέρω περιπτύξεις με πελάτες (!)

Οι κατηγορούμενες, η ιδιοκτήτρια και ο υπεύθυνος, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέας Ρόδου, προκειμένου να τους απαγγελθούν κακουργηματικές διώξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, αφορά στα αδικήματα της μαστροπείας και της σωματεμπορίας (!)

Η υπόθεση δε, φέρεται να εξιχνιάστηκε, ύστερα από τυπικό έλεγχο που έγινε στο κατάστημα που λειτουργούσε χωρίς άδεια και οι εργαζόμενες δεν είχαν πιστοποιητικά υγείας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 9ης Μαΐου 2016,  συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας Ρόδου και συγκεκριμένα στο Φαληράκι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, μία 35χρονη Ελληνίδα, η ιδιοκτήτρια, και τρεις αρχικά γυναίκες υπήκοοι Μολδαβίας 24, 28 και 32 ετών, υπάλληλοι καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης, γιατί το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και οι αλλοδαπές δεν είχαν προμηθευτεί με πιστοποιητικά υγείας. Στη συνέχεια όμως, ύστερα από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε η υπόθεση σωματεμπορίας και μαστροπείας (!)

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.