Στη Ρόδο βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος επέλεξε να περάσει το καλοκαιρινό του μεσημέρι της Κυριακής, στην «καρδιά» της Ρόδου και συγκεκριμένα στο cafe-restaurant «Ronda«, μαζί με καλούς φίλους και συνεργάτες. Ο κος Γρηγόρης Αρναούτογλου, απόλαυσε μοναδικές θαλασσινές γεύσεις, ενώ προκάλεσε θετική εντύπωση, με την απλότητά του, την ευγένειά του και τη φιλικότητά του.

Ο ίδιος, μαζί με τη συνεργάτιδά του, ραδιοφωνική παραγωγό, θα βρίσκονται στη Ρόδο, για μία εβδομάδα, καθώς έχουν επιλέξει να βγαίνουν στον … αέρα του Ρ/Σ Sfera 94,1, από τη Ρόδο, καθημερινά, από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, στις 8.00 το πρωί, προβάλλοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί των Ιπποτών. Συντονιστείτε και απολαύστε τον, εκείνον και τους συνεργάτες του, από τη μαγευτική και καλοκαιρινή Ρόδο!

Ο γνωστός παρουσιαστής, που – πέραν των άλλων – μέσα από τις εκπομπές του προβάλλει τη Ρόδο, την οποία επισκέπτεται συχνά τα τελευταία χρόνια, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, με την εκδότρια της Black Monday.gr, δημοσιογράφο Άννα Σαρρή, και με μεγάλη χαρά φωτογραφήθηκε μαζί της (!)

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΑΡΡΗ
RONDA ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΑΡΡΗ
IMG_6103

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αρναούτογλου, Λιανός και Κωστάκη στη Ρόδο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.