ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Donatella Versace, στη Σύμη!

Η ταυρίνα αντιπρόεδρος του Ομίλου Versace, Donatella Versace, αποφάσισε να αποδράσει για μερικές ώρες και έδεσε την υπερπολυτελή θαλαμηγό της, στα ζεστά και ιερά νερά της ακριτικής Σύμης, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

VERSACE ΣΥΜΗ 6

Επικεφαλής σχεδιάστρια του Ομίλου Versace, το νεότερο από τα τέσσερα παιδιά της γνωστής οικογενείας, έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα τη δεκαετία του 1970, την οποία και υπηρετεί μέχρι σήμερα στο υπέρτατο βαθμό.

Η γυναίκα – θρύλος, που έχει βραβευτεί και για το φιλανθρωπικό της έργο, αποφάσισε να αποδράσει στη Σύμη, όπου έκανε τη βόλτα της για μερικές ώρες, αποφασίζοντας να περπατήσει στο νησί, αλλά και να φάει σε γνωστό εστιατόριο. 

VERSACE ΣΥΜΗ 4

Η Donatella Versace, περπάτησε στο νησί στο πλαίσιο της απογευματινής της βόλτας, συνοδευόμενη από σωματοφύλακα, εάν και ιδιαίτερα προσιτή στους κατοίκους ή επισκέπτες της Σύμης, που την αναγνώριζαν. Η ίδια έφτασε στη Σύμη της Ελλάδας από το Μαρμαρίς της Τουρκίας και παρακάθισε σε γεύμα  στο «LOS Simi – Art Yacht Club» των Γιάννη και Κωνσταντίνου Μάγκου, όπου και απόλαυσε θαλασσινούς μεζέδες.

Ο γυναικείος θρύλος της μόδας, φορούσε μαύρες πλατφόρμες, παντελόνι σε πολύχρωμες αποχρώσεις, μαύρο μπλουζάκι και μία μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της. Στο αριστερό της χέρι ένα χρυσό ρολόι και περασμένο στον ώμο της ένα μαύρο τσαντάκι. Η θαλαμηγός στην οποία επέβαινε δεκάδων μέτρων, χρώματος λευκού, καφέ και μπορντό. 

VERSACE ΣΥΜΗ 2

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

* Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται αποκλειστικά στο Black Monday.gr. Τυχόν αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή τους, θα πρέπει να γίνει με την έγγραφη άδεια του Nicolas Nanev (ni nanev com.ltd).

Leave a Reply

Your email address will not be published.