Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σήμερα στις 2 το μεσημέρι το Black Monday.gr, ο πρώην δήμαρχος Πεταλούδων Μιχάλης Κορδίνας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Η αποφυλάκισή του επιτρέπεται με την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ, με εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα  κατοικίας του μια φορα το μήνα και με απαγόρευση εξόδου του, απο τη χώρα.

Ελευθερος αποφασίστηκε να αφεθεί και ο πρώην ταμίας του δήμου Πεταλούδων  Ιωάννης Σκαμπίλης, με περιουριστικούς όρους.

Η αποφυλάκισή του επιτρέπεται με την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ, με εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα  κατοικίας του μια φορα το μήνα και με απαγόρευση εξόδου του, απο τη χώρα.

Η υπόθεση

και η προφυλάκισή τους

Σήμερα εξετάστηκε ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, η αίτηση που είχαν καταθέσει ο πρώην δημάρχου Πεταλούδων Μιχάλης Κορδίνας, για την έγκριση αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους.

Ο πρώην δήμαρχος Πεταλούδων, μαζί με τον πρώην ταμία του δήμου Πεταλούδων, κατηγορούνται για τη διάπραξη των αδικημάτων της υπεξαίρεσης και της απιστίας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της Υπηρεσίας και για χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ, καθώς και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για ποσό που υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Την αίτηση, η οποία τελικώς έγινε δεκτή σήμερα το πρωί, κατέθεσαν οι δικηγόροι Βασίλης Καταβενακης και Στέλιος Κιουρτζής.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.