Απόλυτα επιτυχής η ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου 2016, από τις 10.30 το πρωί έως και τη 13.00, στο Νεστορίδειον Μέλαθρον, η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Δωδεκανήσου.

Η 1η ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου, είχε ως θέμα «Νεότερα δεδομένα στην πολλαπλή Σκλήρυνση – Συμμόρφωση στη θεραπεία» και ομιλήτρια ήταν η Κλημεντίνη Καραγεωργίου, Διευθύντρια του Νευρολογικού Τμήματος Ιατρικού Αθηνών. Ομιλίες πραγματοποίησαν επίσης, οι κ.κ. Ε. Νιαρχάκου και Χ. Θεοδωράκη, Προϊσταμένες Διοίκησης Διεύθυνσης Αναπηρίας και Ιατρικής της εργασίας ΙΚΑ – ΕΤΑΜ. Οι δύο κυρίες μίλησαν για «Τα δικαιώματα των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση«.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας, οι συμμετέχοντες, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά και ουσιαστικά, για τα δικαιώματά τους και πιθανές ενέργειες που διενεργούνται για την αύξηση αυτών, ενώ έλαβαν γνώση και για τα νεότερα δεδομένα σε ότι αφορά στη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η διοίκηση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Δωδεκανήσου, δια του προέδρου της Κώστα Θανόπουλου, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη και τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση, καθώς και τη διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυναν προς τις κυρίες Καραγεωργίου, Χρυσοβιτσάνου και Νιαρχάκου.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ 3 ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.