ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΚΟΛΦ ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΓΚΟΛΦ ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΣΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25-10-2015 στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Aφάντου ο αγώνας «Stableford» του Αθλητικού Ομίλου Γκολφ Αφάντου. Σύμμαχος στον αγώνα ήταν ο πoλύ καλός καιρός που ικανοποίησε τους γκόλφερς και κυρίως τους έξι Γερμανούς επισκέπτες από το team του προπονητή Γιώργου Διάκου. Αξίζει να ονοματίσουμε τους αγαπητούς φίλους BIRUIT SCHMELTZ, DIETER HUBER, KRAMER MARION, OSCAR PEKOLL, ELMAR SHMELTZ, τους οποίους ο Όμιλος ευχαριστεί για την συμμετοχή τους και ελπίζουμε να τους έχουμε ξανά μαζί μας και την επόμενη χρονιά.

P1010361Μετά  το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο εστιατόριο «ΚΑΘΟΛΙΚΗ» και την απονομή των επάθλων. Στην εκδήλωση πήραν μέρος και τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας ηλικίας από 7 έως 11 ετών με τους γονείς τους, όπου τους μοιράστηκαν δώρα και αναμνηστικά, χορηγία από την «Aegean Airlines» και τον ‘Ομιλο. Στον αγώνα και στην εκδήλωση συμμετείχε και ο πρώτος πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Γκολφ Αφάντου και νυν Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Γεώργιος Κακούλης, αφιερώνοντας έστω και μια μέρα την εβδομάδα για το αγαπημένο του άθλημα.

Στο αγωνιστικό μέρος να αναφερθούμε στις κατηγορίες και τους νικητές:

-Κατηγορία GROSS: 1ος  Ανθούλας Μιχαήλ, 2ος   ELMAR SCHMELTZ

-Κατηγορία NET: 1ος OSCAR PEKOLL, 2ος Κρητικός Παναγιώτης

-Κατηγορία juniors: 1ος Ιπποκράτης Ράπτης

-Το “closest to the pin” No.15, το κτύπημα ποιο κοντά στην σημαία o Μιχαήλ Ανθούλας.

         Στον αγώνα συμμετείχαν και τρείς μικροί, η Μαριέττα Διάκου, η Ελένη Διάκου και ο Ιπποκράτης Ράπτης

που έπαιξαν 18 τρύπες  και ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης, όπου και τιμήθηκε για την συμμετοχή του

ο Μιχαήλ Παπαθεοδωράκης δεν θα αποκαλύψουμε την ηλικία του, η διαφορά μεταξύ του μικρότερου και του μεγαλύτερα ξεπερνά τα 70 χρόνια.

ΓΚΟΛΦ ΑΦΑΝΤΟΥΕίναι σκόπιμο να αναφερθούμε και στην Aκαδημία του Ομίλου που από την ίδρυση του το 2002 μέχρι σήμερα λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο από της 8:30 έως 11:30 για την ανάδειξη του αθλήματος και των αθλητών.

Στον αγώνα Super junior πήραν μέρος τα παιδιά της Ακαδημίας: Διακίδης Κωνσταντίνος, Διακίδη Δέσποινα, Βενετοκλή Μαρία, Βενετοκλή Στέλλα, Παπουτσής Ελευθέριο, Λαουδίκος Τσαμπίκος, Σχοινάς Αθανάσιος, Γαμβρούδη Ζαφείρα, Οικονόμου Παναγιώτης, Χρούσης Κωνσταντίνος, Μουσελίμη Χρύσα, Μουσελίμη Σοφία, Γιαννιού Δημήτριος, Κολεζάκης Γεώργιος και Κολεζάκης Ηλίας.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Γκολφ Αφάντου Χρήστος Γαμβρούδης, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Γιώργο Ανθούλα, τους γονείς και όλους τους συμμετέχοντες για την επιτυχία του αγώνα.  Ο  επόμενος αγώνας soοt out θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα Νοέμβριο 2015.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.