ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ DAS STREETFIGHTING

Με επιτυχία  διεξήχθη το σεμινάριο πρώτων βοηθειών το οποίο διοργάνωσε ο Διεθνής Οργανισμός ρεαλιστικής μάχης  D.I.S.A. υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του συνεργείου  Ε.Κ.Α.Β. ΡΟΔΟΥ,  το οποίο και ελαβε χώρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και από ώρες 15:00-20:00, στις εγκαταστάσεις της σχολής του  Κου   ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (MARTIAL ARTS RHODES DOJANG ),  μέλος και ASSINTANT INSTRUCTOR LEVEL 1 DAS STREETFIGHTING,  για τους εκπαιδευτές και βοηθούς του Οργανισμού ρεαλιστικής μάχης D.I.S.A.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι εκπαιδευτές:
Ρουμπινης Γεώργιος- DAS STREETFIGHTING TEAM ROUBINIS
Αθανασίου Ιωάννης- MARD -HAPKIDO- DAS STREETFIGHTING
Δουλιγκερης Βασίλειος – EVER IRON BILLY’S TEAM- DAS STREETFIGHTING
Μάριος Σπανός-MARIO FIGHTING TEAM- DAS STRIKING PROGRAMME.
Καθώς και βοηθοί αυτών.

Tα αντικείμενα τα οποία διδάχτηκαν ήταν έλεγχος παθόντα, ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ), ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ.

Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι αφενός από τις γνώσεις των εισηγητών του σεμιναρίου, αφετέρου από τη μεταδοτικότητα αυτών στους παρευρισκόμενους  εκπαιδευόμενους.
Ο Πρόεδρος  του Οργανισμού Ρεαλιστικής Μάχης D.I.S.A., Κος Ρουμπίνης Γεώργιος, ο διοργανωτής Κος Αθανασίου Ιωάννης (M.AR.D καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Οργανισμού, θα θελαν να ευχαριστήσουν πάρα πολύ το ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες μοιράστηκαν μαζί τους, καθώς το σεμινάριο ήταν ένα παρά πολύ καλό, εποικοδομητικό και ενημερωτικό σεμινάριο με πολλές και χρήσιμες γνώσεις απαραίτητες για έναν εκπαιδευτή αυτοάμυνας.

ο Διεθνής Οργανισμός D.I.S.A. (DAS INTERNATIONAL &SOUTH AEGEAN), είναι ένας καινούργιος και ολοκληρωτικά καινοτόμος, ο οποίος έχει έδρα τη Ρόδο, ασχολείται με τη προώθηση της ρεαλιστικής αυτοάμυνας- αυτοπροστασίας, με τη σύγχρονη  ΕΛΛΗΝΙΚΗ μέθοδο αυτοάμυνας DAS STREETFIGHTING, και έχει μέλη στη Ρόδο, Σύρο, Κρήτη, Ασπρόπυργο Αττικής, Αγγλία  και συνεχίζει ραγδαία να εξαπλώνεται και σε άλλα μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.