Μεθαύριο Κυριακή 26/06/2016 από τις 9:00 έως τις 19:00, τα μέλη, οι φίλοι , οι ψηφοφόροι και όλοι οι προοδευτικοί πολίτες του τόπου μας θα έχουν την ευκαιρία μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας, να αναδείξουν για ακόμα μια φορά τους εκπροσώπους τους στα αποκεντρωμένα όργανα του Κινήματος σε Νομαρχιακό και Δημοτικό επίπεδο.

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια γίνεται εφικτό, να διεξαχθούν οι εκλογικές διαδικασίες σε όλα τα νησιά της ευθύνης μας, δηλαδή ΡΟΔΟ- ΚΑΡΠΑΘΟ- ΚΑΣΟ- ΧΑΛΚΗ-ΤΗΛΟ-ΣΥΜΗ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

Τα όργανα παρά τα προβλήματα λειτουργίας τους σε πολλές περιπτώσεις, αποτέλεσαν διαχρονικά την ραχοκοκαλιά του ισχυρού ΠΑ.ΣΟ.Κ., και τη βιτρίνα του στην τοπική κοινωνία.

Ήταν το μέσον γνωστοποίησης των θέσεων του Κινήματος προς τους πολίτες και ο δέκτης των αιτημάτων, των αναγκών και της αγωνίας των πολιτών.

Σήμερα με συλλογική αντίληψη και σεβασμό στις διαδικασίες, παίρνουμε όλοι μαζί την υπόθεση της ανασυγκρότησης της παράταξης στα χέρια μας, για ενιαία έκφραση και τα όργανα που θα εκλεγούν, θα αποτελέσουν την προμετωπίδα μας για την ανασύσταση του χώρου με όρους κοινωνικούς , ιδεολογικούς και  αξιακούς.

 

Ρόδος 24-06-2016

Για την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.