Αστυνομικός παρίστανε τον πελάτη και εξάρθρωσε κύκλωμα μαστροπείας στη Ρόδο! – Εντοπίστηκαν και 3 εκδιδόμενες γυναίκες

Εξιχνιάστηκε ύστερά από άμεση κινητοποίηση και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υπόθεση μαστροπείας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν προχθές το βράδυ (09.06.2015), τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26, 34 και 55 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, διευκόλυνσης εκδιδόμενων προσώπων, παράνομης κατακράτησης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Επίσης, προσήχθησαν τρείς γυναίκες (δυο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 19  και 30 ετών και μία 21χρονη ημεδαπή) σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μια 30χρονη υπήκοο  Βουλγαρίας, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσω του  οποίου διευκολύνονταν η προαγωγή στην πορνεία των εκδιδόμενων γυναικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με παράνομη  κατακράτηση 34χρονου Βούλγαρου και σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών,  άμεσα μπήκε σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο εξιχνίασης της υπόθεσης.

Αρχικά τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση τα καταλύματα όπου διέμεναν οι  τρεις εκδιδόμενες και όταν εντοπίσθηκε ο 55χρονος να συνοδεύει την  29χρονη ακινητοποιήθηκαν και ακολούθησε έρευνα παρουσία Δικαστικού  λειτουργού, κατά την οποία βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

 • Στο σπίτι του 55χρονου ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλόπ και ένα πλαστικό
  πιστόλι
  •    Στο χώρο διαμονής του 26χρονου ένα μαχαίρι με λάμας μήκους 12
  εκατοστών

  Στη συνέχεια, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πλήρωσε στον 34χρονο, υπεύθυνο λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν οι εκδιδόμενες, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ (που είχε προσημειωθεί) προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (διαμέρισμα) με την 19χρονη αλλοδαπή.

  Από την έρευνα που έγινε στο συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, των 90 ευρώ, καθώς και τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις.

  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
  Ρόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.