Τραγικό θάνατο βρήκε 50χρονος ελεύθερος επαγγελματίας στο νησί της Καρπάθου, που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 50χρονος πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2016. 

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2016, όταν η μικρότερη κόρη του άρχισε να ανησυχεί επειδή δεν είχε μιλήσει μαζί του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να τον αναζητεί. Μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα, η μικρότερη εκ των τριών παιδιών του, τον εντόπισε στην αποθήκη του, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, κρεμασμένο με ένα σχοινί. Το παιδί, σοκαρισμένο, φώναξε το παππού της και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές. Ήδη όμως, ήταν αργά. Ο 50χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνίας της Καρπάθου και εργατικός, περίπου 50 ετών, με τρία παιδιά, ελεύθερος επαγγελματίας, φέρεται να οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, για προσωπικούς λόγους.

Η Black Monday.gr, σεβόμενη τη μνήμη του 50χρονου και την οικογένεια του εκλιπόντος, δεν θα παραθέσει περισσότερα στοιχεία, ενώ εκφράσει και τα βαθιά της και ειλικρινή συλλυπητήρια. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.