Αύριο, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στις 2 το μεσημέρι, θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στην 29χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο που βρήκε άξαφνο και αναπάντεχο θάνατο. Η 19χρονη πανέμορφη κοπέλα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Αθήνα, όπου και σπούδαζε. Η κηδεία της θα τελεσθεί αύριο Παρασκευή, στην εκκλησία των Καλυθιών και συγκεκριμένα στην Εκκλησία Τιμίου Σταυρού Καλυθιών.

Η Ρόδος, γι’ ακόμη μία φορά, θρηνεί συγκλονισμένη τον άδικο χαμό της 19χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου και φοιτούσε. Το 19χρονο κορίτσι, ήταν παιδί γνωστής οικογένειας της Ρόδου (ελεύθερων επαγγελματιών) και κατάγεται από τις Καλυθιές. Κατά τις πληροφορίες, η νεαρή, βρήκε τραγικό και άξαφνο θάνατο από παθολογικά αίτια, εάν και η ακριβής εικόνα θα δοθεί μετά το πόρισμα σχετικής ιατρικής εξέτασης που έχει διαταχθεί.

Η Black Monday.gr, εκφράζει, εκ νέου, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους της 19χρονης κοπέλας, η φυγή της οποίας έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΘΡΗΝΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.