« Την Τρίτη 22/03 αναμένεται το πρώτο δρομολόγιο  του Blue Star  στο Λιμάνι  της Καρπάθου!»

Την απόλυτη  ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος  για την  επέκταση του δρομολογίου προς Κάρπαθο του  Ε/Γ πλοίου BLUE STAR και ουσιαστικά  για την επίσημη κατοχύρωση της  άγονης γραμμής Ρόδος- Κάρπαθος  με την υπογραφή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσα.

Το  πλοίο αναμένεται στην Κάρπαθο  την  Τρίτη 22 Μαρτίου στις 14: 00  και θα πραγματοποιεί  για ένα έτος το δρομολόγιο  Πειραιάς – Σύρος  – Πάτμος  – Κως  – Ρόδος.  Ο κ. Λάμπρος  στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε το γεγονός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους  βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η πάγια επιθυμία του καρπαθιακού λαού:

  « Θέλω από το βήμα  να ευχαριστήσω  όλους όσους βοήθησαν  ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πάγια επιθυμία του λαού της Καρπάθου, να ενωθούμε  με πλοίο  κατηγορίας Α, από την πλευρά της Δωδεκανήσου,  με την έδρα της Περιφέρειας  και με την πρωτεύουσα  του Νομού Δωδεκανήσου.

Ευχαριστώ  τους πάντες  και ιδιαίτερα  τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Δρίτσα, ο οποίος ήταν εκείνος  που αντιλήφθηκε περισσότερο  ότι  άγονος γραμμή   που να συνδέει  την Κάρπαθο  με την Δωδεκάνησο δεν υπήρχε.»             

Leave a Reply

Your email address will not be published.