Α. Κορινθίου & Γ. Φιλιππίδης, γέμισαν στη Ρόδο ένα ολόκληρο κατάστημα!

Κατάμεστο το κατάστημα των Public στη Ρόδο, υποδέχθηκε τη συγγραφέα του Ποτέ και του Πάντα και τον συγγραφέα ενός Απρίλη που στάθηκε Αλήτης. Αναστασία Κορινθίου και Γιάννης Φιλιππίδης, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για το βιβλίο, κατάφεραν να προσεγγίσουν δεκάδες ανθρώπους, οι οποίοι κατέκλυσαν το χώρο, έχοντας την ανάγκη να προμηθευτούν τα βιβλία τους, αλλά και να συναντήσουν τους αγαπημένους τους συγγραφείς. 

FullSizeRender (11)

Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και αναφορές στα μυθιστορήματα των δύο συγγραφέων, που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε. Ο Γ. Φιλιππίδης, άνοιξε τη βραδιά, εκφράζοντας τη χαρά του που βρίσκεται στη Ρόδο και χαρακτηρίζοντας νεράιδα την Α. Κορινθίου, υποστήριξε ότι πρόκειται για δύο κριαράκια τα οποία δεν σταματούν ποτέ να κάνουν όνειρα. Η Α. Κορινθίου, συνέχισε λέγοντας ότι οι φίλοι είναι αυτοί που χαρίζουν χαρά και έμπνευση. Η ίδια χαρακτήρισε τους παραβρισκόμενους συνδημιουργούς ονείρων.

FullSizeRender (12)

Ο εκδότης της Άνεμος Εκδοτικής, Νίκος Τελλίδης, πολυτάλαντος και ιδιαίτερα άμεσος,προχώρησε στην απαγγελία – ανάγνωση σημείων των δύο μυθιστορημάτων, καθηλώνοντας το κοινό, το οποίο έσπευσε να προμηθευτεί να βιβλία των συγγραφέων, ζητώντας να τους τα υπογράψουν. 

Η βραδιά συνέχισε μελωδικά με την Κάτια Σαμαρτζή, να τραγουδάει ένα μοναδικό τραγούδι σε ξένους τίτλους, συντροφιά με μία κιθάρα και το μουσικό της.

FullSizeRender (6)

Παρουσία – έκπληξη στα Public και η Δικαία Μαραβέλια από τη Σύμη, η οποία συγγράφει μαζί με την Αναστασία Κορινθίου, το πρώτο της βιβλίο, το οποίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Παθιασμένα χορευτικά του Ποτέ και του Πάντα και του Αλήτη Απρίλη, παρουσίασαν στη συνέχεια οι Aldorata, ενώ δωρήθηκαν στο κοινό μοναδικά καθρεφτάκια με τα εξώφυλλα των βιβλίων, που είχε φιλοτεχνήσει ειδικά για τη συγκεκριμένη παρουσίαση ένας εξαίρετος άνθρωπος. 

FullSizeRender (13)

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την προσφορά μίας τούρτας στην Αναστασία Κορινθίου και τον Γιάννη Φιλιππίδη, στην οποία παρουσιάζονταν τα εξώφυλλα των δυο συγγραφέων, ενώ ακολούθησε και η παραλαβή μίας μοναδικής ανθοδέσμης με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Και οι δύο συγγραφείς δήλωσαν τυχεροί που στη ζωή τους υπάρχουν άνθρωποι πλούσιοι σε συναισθήματα, λέγοντας όχι στις ρυτίδες της ψυχής και όχι του προσώπου. 

FullSizeRender

Η βραδιά έκλεισε με τους δεκάδες αναγνώστες να αγοράζουν τα μυθιστορήματα των συγγραφέων, ζητώντας να τους τα υπογράψουν. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Γιώργος και Ηλίας Ζωγραφίδης.

Πηγή: http://www.blackmonday.gr/

FullSizeRender (8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.