ΚΗΔΕΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ 1Σε βαθύ πένθος, πλήθος κόσμου είπε σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Ροδίτη, Εμμανουήλ – Χρυσοβαλάντη Μανωλιού της Αναστασίας και του Μιχάλη, που έχασε τη ζωή του σε τραγικό και θανάσιμο τροχαίο που προκλήθηκε επί της οδού Καναδά, στις 23 Μαϊού 2016. Η κηδεία του 36χρονου, τελέσθηκε στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη.

Ο Εμμανουήλ – Χρυσοβαλάντης Μανωλιού, βρήκε τραγικό θάνατο γύρω στις 20.30 της 23ης Μαΐου 2016, επί της οδού Καναδά στη Ρόδο, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Λίγα μέτρα πριν το σούπερ μάρκετ “Πάππου” επί της οδού Καναδά, ο οδηγός μοτοσικλέτας χρώματος λευκού, ασημί και μαύρου, 36 ετών, συγκρούστηκε με οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου χρώματος ασημί. Ο οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, από προσωπικό του ΕΚΑΒ Ρόδου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 36χρονος Ροδίτης, Εμμανουήλ – Χρυσοβαλάντης Μανωλιού, που τραυματίστηκε θανάσιμα, διέμενε στην πόλη της Ρόδου, επί της οδού Κορδικτώνος και ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, μία κόρη 14 ετών.

Έρευνα για την εξακρίβωση των ακριβών συνθηκών υπό τις οποίες προκλήθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, ενεργεί το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Η Black Monday.gr, εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της, στην οικογένεια του εκλιπόντος, σε συγγενείς και φίλους, για τον 36χρονο πατέρα, που δυστυχώς χάθηκε άδικα και τραγικά.

ΚΗΔΕΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.