«Βασιλικός» γάμος στην Ιερά Μονή Φιλερήμου!

PARK ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣΠαρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο 25 Ιουλίου 2015) το απόγευμα στην Ιερά Μονή Φιλερήμου, ο γάμος ενός Ελβετού μεγαλοεπιχειρηματία και της θυγατέρας γνωστής και εύπορης οικογενείας, οι οποίοι επέλεξαν τη Ρόδο, για την πραγματοποίηση του μυστηρίου που θα τους ενώσει για μία ζωή. Ο λόγος για κόρη γνωστής Ρόδιας οικογενείας και Ελβετού μεγαλοεπιχειρηματία, οι οποίοι διάλεξαν να παντρευτούν στη Ρόδο.

Ο γάμος τους τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στην Ιερά Μονή Φιλερήμου, ενώ μεταξύ των επίτιμων καλεσμένων ήταν και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος – σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr – παραβρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Αγάπη. Στην τελετή έδωσε το «παρών» και η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς και η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν. Αμέσως μετά ακολούθησε γιορτή ανάλογου κύρους στην πισίνα του ξενοδοχείου Rodos Park που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου.

PARK ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣΠυροτεχνήματα κοσμούσαν τον ουρανό για περίπου 10 λεπτά, ενώ οι ήχοι από την εκτόξευσή τους, ακούστηκαν σε όλη την περιοχή! Η μουσική διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι όπως αρμόζει σε ένα «βασιλικό» γάμο!

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.