Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, μαζί με τον πάτερ Ισίδωρο Παφιάκη, τέλεσαν σήμερα το πρωί τον Αγιασμό στο 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου «Καζούλλειο», παρουσία και μαθητών του Γυμνασίου.

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 4

Στον Αγιασμό, που αποτελεί και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκαν – μεταξύ άλλων – ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης,  ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μπάρδος.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 6

Αγιασμός τελέστηκε σε όλα τα σχολεία του νησιού της Ρόδου, όπως και όλης της Δωδεκανήσου, ξεκινώντας σε ορισμένες περιπτώσεις από τις 8 το πρωί. Το Black Monday.gr, βρέθηκε και στον Αγιασμό που τελέσθηκε στο δημοτικό σχολείο που στεγάζεται στο κτίριο της Αμαραντείου Σχολής. 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου, στο σύντομο μήνυμά του, αμέσως μετά την τέλεση του Αγιασμού, αναφέρθηκε στην κοινωνία και πως αυτή διαμορφώνεται στο πέρασμα των ετών, σημειώνοντας ότι, πρέπει οι μαθητές να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και πως ο κόσμος ο αυριανός δεν θα είναι αυτός που είναι σήμερα (δείτε το σχετικό βίντεο) και θα πρέπει οι μαθητές να έχουν τα εφόδια να τον αντιμετωπίσουν.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 7

To Black Monday.gr, εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή νέα σχολική χρονιά, με σύνεση, ευγένεια, ευλογία και υπομονή. Ο δρόμος σας να φωτίζετε από το Θεό και να σας συντροφεύει σε όλα σας τα βήματα. 

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ (Αμαραντείου Σχολής): Nicolas Nanev

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 8 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 7 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 6 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 5 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 4 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 3 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 1 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 8 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 7 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 6 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 5 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 4 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 3 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 2 ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.