Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης KOSMOS, φιλοξενήθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, επισημαίνοντας την ιστορικότητα της ΝΔ, η οποία καλείται, γι’ ακόμη μία φορά, να επιτελέσει το καίριο ρόλο της, συμβάλλοντας στην αποφυγή της περαιτέρω εξαθλίωσης των πολιτών.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να είναι συμπαγής, ενωμένη και η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα στέκεται στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Προκειμένου να επιτελέσει το ρόλο της και σε αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα, με τους πολίτες να καλούνται να σηκώσουν τεράστια βάρη, θα πρέπει να έχει έναν αρχηγό – ηγέτη, ο οποίος με την πλέον δημοκρατική διαδικασία, όπως είναι η εκλογή του από την κοινωνία, θα εκφράζει και θα εμπνέει το σύνολο των στελεχών, μελών και φίλων της παράταξής μας», είπε ο κ. Στέφανος Δράκος.

Ο κ. Δράκος, αφού εξήγησε ότι όλοι μας θα πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητα του κόμματος την επόμενη μέρα, συμπλήρωσε ότι, αντιπαλότητες δεν χωρούν στη Νέα Δημοκρατία, ενώ αναγνώρισε ότι το σύνολο των υποψηφίων προέδρων έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην παράταξη. Εξήγησε ότι επιλέγει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για την προεδρία του κόμματος, διότι εκτιμά ότι έχει τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να οραματιστεί την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στην Ελλάδα.

«Μπορεί να συντάξει ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα οδηγήσει στην πρόοδο και την ανάπτυξη, εκφράζοντας τη γενιά μας», κατέληξε ο κ. Στέφανος Δράκος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.