Φανερά συγκινημένος ο δικηγόρος Νικήτας Μπόλκας του Χαραλάμπου, αναγορεύτηκε σήμερα από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Διδάκτορας, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή.

ΜΠΟΛΚΑΣ ΔΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΟ κ. Μπόλκας, αφού εκπόνησε κατά τη χρονική περίοδο από 09.02.2011 έως 30.06.2015 διδακτορική διατριβή στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο «Πολιτικές Μετανάστευσης στην Ε.Ε. και την Ελλάδα – Στρατηγικές ένταξης», εξετάστηκε επιτυχώς σε δημόσια παρουσίαση και αναγορεύτηκε διδάκτορας του τμήματος μεσογειακών σπουδών.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ολοκλήρωσα μετά από μεγάλο αγώνα τη διδακτορική μου διατριβή. Σήμερα ορκίστηκα παρουσία συγγενών, φίλων και δικών μου ανθρώπων, που τους αγαπώ και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε ο κ. Μπόλκας, ο οποίος βαθιά συγκινημένος αναφέρθηκε και σε ορισμένα πρόσωπα που δεν μπορούσαν να βρίσκονταν σήμερα κοντά του, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι βρίσκονται νοερά δίπλα του.

Η τελετή έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε αίθουσα του ανακαινισμένου κτιρίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρουσία δεκάδων συγγενών, φίλων και κοντινών ανθρώπων του κ. Νικήτα Μπόλκα.

Ο όρκος που ανάγνωσε κατά την τελετή:

ΜΠΟΛΚΑΣ ΔΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2«Επειδή το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών με τη σύμφωνη γνώμη του Πρύτανη, με καταξίωσε στους διδάκτορες αυτού, μετά από επιτυχή διαδικασία, καθομολογώ δημοσίως τα εξής:

Κάτοχος από σήμερα του Διπλώματος του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την προαγωγή της επιστήμης  με ευσυνειδησία, ήθος και ελεύθερο φρόνημα. Θα επιδιώκω την αναζήτηση της επιστημονικής αλήθειας και την υπεράσπισή της και θα εργάζομαι για την πρόοδο της κοινωνίας μας, ώστε να καταστώ χρήσιμος στο Έθνος και την Πολιτεία».

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΜΠΟΛΚΑΣ ΔΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2

ΜΠΟΛΚΑΣ ΔΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΡ ΜΠΟΛΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΠΟΛΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΡ

Leave a Reply

Your email address will not be published.