Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο καθηγητής βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, τασσόμενος υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Ο κ. Κρεμαστινός υποστήριξε ότι δια μέσου του δημοψηφίσματος επιχειρείται η μετατόπιση της ευθύνης της κυβέρνησης στον Ελληνικό λαό, στον οποίο και θα πουν για τις όποιες συνέπειες, ότι θα ευθύνεται αυτός για ότι κακό προκύψει.

«Δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη. Μας λένε άλλα και άλλα. Εάν δεν δοθεί η δόση σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα, ξεκινάει η διαδικασία χρεοκοπίας της Ελλάδας, που θα διαρκέσει από δύο 24ωρα μέχρι ένα μήνα. Τράπεζες κλειστές και χώρα διχασμένη», ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός, προσθέτοντας ότι, θα υπάρξουν τεράστιες ευθύνες εάν χρεοκοπήσει η χώρα και θα αποδοθούν στο ακέραιο.

Με τον βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινό, φανερά εκνευρισμένο για πρώτη φορά,  χαρακτήρισε υπόκοσμο τους βουλευτές που βρίζονται μεταξύ τους, εάν και όπως είπε, υπάρχουν και λίγοι αξιοπρεπείς βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων.

«Ακόμη και στη δικτατορία δόθηκε ένας μήνας για το δημοψήφισμα, για να ενημερωθούν οι πολίτες. Δημοψήφισμα 6 ημερών δεν υπάρχει πουθενά», προσέθεσε, υποστηρίζοντας είμαστε οικονομικά ετοιμοθάνατοι και δεν μπορούμε να πάμε στο χάος. Εκεί πάει η Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ κτλ.

«Δεν μας είπε κανένας να φύγουμε από την Ευρώπη. Μας το είπε ο Πούτιν; Μας έδωσε λεφτά; Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη, στο ευρώ, στη διαπραγμάτευση. Να είστε υπερήφανοι για το ΝΑΙ. Όσοι ψηφίζουν ΟΧΙ δεν ξέρουν τι ψηφίζουν. Τα θέματα είναι πρακτικά, όχι ιδεολογικά», κατέληξε ο κ. Κρεμαστινός, ενώ διερωτήθηκε ποιον θα πιστέψουν στην Ευρώπη, τον Γιούνκερ ή τον Τσίπρα;

Αναφερόμενος στον Τύπο είπε ότι οι περισσότεροι λένε να χρεοκοπήσουμε για να τιμωρηθούμε, ενώ μόνο ορισμένοι απλά μας λυπούνται και λένε λυπηθείτε τους Έλληνες.

«Εάν γίνει κάποιο επεισόδιο στο Αιγαίο θα έρθει η Ρωσία να βάλει τα στήθη της; Έχουμε υπογράψει κανένα σύμφωνο; Αλίμονο σε ένα κράτος που δεν ανήκει σε καμία συμφωνία. Εάν μείνουμε μόνοι θα είναι έγκλημα κατά του λαού. Αναζητούμε το μεσσία, τότε είχε έρθει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τώρα ποιος Μεσσίας θα έρθει;».

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.