Στην εκπομπή στον «Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε χθες το βράδυ σε ζωντανή μετάδοση από τη Ρόδο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας το debate των πολιτικών αρχηγών. Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε πολιτισμένο το διάλογο των αρχηγών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μη ουσιαστικό. 

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ

«Δεν υπάρχει νικητής», είπε και πρόσθεσε ότι, δεν είναι χαμένα τα μικρότερα κόμματα απ’ αυτό το debate, αλλά όλοι, διότι επιστρέφουμε στην εποχή των μονομάχων, κάτι που δεν οδηγεί σε λύσεις.

NN1_4068

«Όλα έμειναν φλου. Δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα. Κυρίως δεν δεσμεύτηκαν για συνεργασία. Κόπιασαν για να αποδείξουν σε τι διαφέρουν», επισήμανε η κ. Γεννηματά, ασκώντας δριμεία κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ

Η νέα πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εξήγησε ότι από μόνος του κανείς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της κρίσης και εύστοχα παρατήρησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για παρά φύσιν συνεργασίες, όταν θεώρησε απόλυτα λογική τη συνεργασία του με τους ΑΝ.ΕΛ. και ενώ συνεργάστηκε με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση της χώρας. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Όταν ο κ. Χατζηνικολάου τη ρώτησε για τη Χρυσή Αυγή και τη πιθανότητα να παίξει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επόμενη Βουλή, η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτο κόμμα και κανένας δεν θα ασχολείται με αυτή τη ναζιστική και εγκληματική – όπως την χαρακτήρισε – οργάνωση. 

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, βρέθηκε στη Ρόδο, στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποίησε στο γεμάτο από κόσμο κινηματοθέατρον Ρόδον. Στο πλευρό της και ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος καταφέρνει να διατηρεί προσωπικά, την πολιτική δύναμη του ισχυρού ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

ΡΟΔΟΝ ΠΑΣΟΚ

Στο κινηματοθέατρο Ρόδον παρουσιάστηκαν επισήμως, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κρεμαστινός, Β. Καλοπήτας, Θεοδ. Μπακαρής, Νικ. Κανταρζής, Ι. Χαροκόπος, Κ. Βουρεξάκη και Δημ. Αντωνίου.

Πηγή: Black Monday.gr 

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΡΟΔΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΚΚΙΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ NN1_3771 ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΛΥΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ NN1_4068 ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΡΟΔΟΝ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΝ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΡΟΔΟΝ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΠΑΜΠΑΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΡΟΔΟΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ NN1_4064

Leave a Reply

Your email address will not be published.