Ο Δρ Στέφανος Δράκος, υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου  ΝΔ, μιλά στο Aigaio tv

Στον Στέφανο Δράκο, Διδάκτορα του Α.Π.Θ. και υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, απονεμήθηκε το βραβείο αναγνωστών 2016, που αφορά στην κατηγορία μηχανική και τεχνολογία (Engineering & Technology Reader’s Award 2016), του παγκοσμίως κορυφαίου ακαδημαϊκού εκδοτικού οίκου «Taylor & Francis». Ο Στέφανος Δράκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Αιγαίο και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Χαλκίτη, εξηγεί πώς κατάφερε να πάρει αυτή τη διάκριση για την εργασία του πάνω στην επιστήμη και την τεχνολογία, μεταξύ 2.400 άλλων ερευνητικών εργασιών.


ΔΡΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΤΗ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣΡεπορτάζ: Ειρήνη Χαλκίτη

Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων «Αιγαίο TV»


Στ. Δράκος: «Αν συνεχιστεί η λαϊκίστικη και ψεύτικη πολιτική της κυβέρνησης, φοβάμαι πως θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στη χώρα» 

Ο Στέφανος Δράκος όμως εκτός από επιστήμονας, ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική από τα νεανικά του χρόνια, είναι πολιτευτής και υπ. Βουλευτής με τη ΝΔ,  δηλώνει «παρών στα δύσκολα» και  εργάζεται πάντα υποκινούμενος από την αγάπη του και τη διάθεση προσφοράς προς τον τόπο του, όπως εξηγεί ο ίδιος.

«Πρέπει να δώσουμε μάχη από όποιο μετερίζι βρίσκεται ο καθένας μας», λέει ο κ. Δράκος, για να «διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας».

Ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό  για την «επίθεση» που δέχθηκαν τα Δωδεκάνησα μέσω της πολιτικής τους, αλλά και για τις υποσχέσεις που ο κ. Τσίπρας έδωσε από τη Ρόδο και δεν τήρησε.

«Αν συνεχιστεί η λαϊκίστικη και ψεύτικη πολιτική της  κυβέρνησης φοβάμαι πως θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στη χώρα», λέει ο κ. Δράκος.

Τέλος δηλώνει πως η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο, και κοστολογημένο πρόγραμμα, που είναι ικανό να εκκινήσει και πάλι την οικονομία της χώρας, όταν η ΝΔ θα έχει αναλάβει τη διακυβέρνηση της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.