Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, «λούστηκε» το αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με την εισροή παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στην Κω. 

Άρον άρον φυγάδευσαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο οι υποστηρικτές του κόμματος σήμερα στην Κω, αφού κατά την επίσκεψή του στο νησί προκάλεσε το μένος των κατοίκων.

Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, που επισκέφτηκε το νησί στο πλαίσιο της περιοδείας που  πραγματοποιεί ενόψει εκλογών.

Οι κάτοικοι, έξαλλοι, εξέφρασαν την οργή τους, πετώντας του αυγά και μπουκάλια, ενώ τον καθύβριζαν, με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν.

«Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν.

Με λερωμένο το σακάκι, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Αρχικά στο χώρο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευτεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.

Από τη 1 το μεσημέρι είχε συγκεντρωθεί στο δημαρχείο πλήθος κόσμου το οποίο ζητούσε από τον δήμαρχο της Κω να κηρύξει τον κ. Καμμένο  persona non grata και να μην τον δεχθεί στο νησί.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το kosnews24.gr:

ΑΝΕΛ: Στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών η επίθεση στον Π.Καμμένο

Για «καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία», κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε ό,τι αφορά την επίθεση εναντίον του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, στην Κω.

Ειδικότερα, η κ. Χρυσοβελώνη δηλώνει ότι «για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία».

«Σε καμία περίπτωση, υπογραμμίζει, δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Πηγή: kosnews24.gr, protothema.gr, in.gr

Επιμέλεια: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.