ΕΛΑΦΙ ΑΠΟΛΛΑΚΙΑΤεράστια και αξιέπαινη προσπάθεια κατέβαλλαν σήμερα άνδρες της Θηροφυλακής στη Ρόδο, προκειμένου να διασώσουν ένα ελαφάκι 5 ετών, γένους αρσενικού, το οποίο εγκλωβίστηκε σε δίχτυ ψαρέματος στην Απολακκιά. Το ελαφάκι, διασώθηκε, αλλά – κατά τις πρώτες εκτιμήσεις – έχουν παραλύσει τα πίσω πόδια του (!)

Συγκεκριμένα, ένα ελάφι, 5 ετών, εγκλωβίστηκε σε δίχτυ ψαρέματος που είχε τοποθετηθεί περιμετρικά σε χωράφι στην Απολακκιά. Στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί, τραυματίστηκε στον αυχένα, ενώ φέρεται να έχουν παραλύσει και τα πίσω πόδια του. Άνδρες της Θηροφυλακής στη Ρόδο, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, προχώρησαν άμεσα στον απεγκλωβισμό του ελαφιού, ενώ το μετέφεραν στο Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση, προκειμένου να κινηθεί η περαιτέρω διαδικασία διάσωσής του.

Άξια αναφοράς, η συμπεριφορά του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, αγρότη, που σε αντίθεση με άλλους και παρότι το ελάφι προκάλεσε ζημιά στην περίφραξή του, εκείνος ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές, προκειμένου να το διασώσουν (!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.