ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ομμμμ…ακούστηκε στις 6 το πρωί. Οι υπόλοιποι στο σπίτι δεν αναρωτήθηκαν τι στο καλό κάνει αξημέρωτα..ήξεραν. Όλα ξεκινήσαν όταν πριν λίγο καιρό έπεσε στα πόδια της εκείνο το αλλόκοτο βιβλίο διαλογισμού. Εδώ και πέντε ολόκληρες εβδομάδες δεν έχει αγγίξει ούτε ψίχουλο από εκείνες τις λαχταριστές λιχουδιές με θερμιδική αξία που μπορεί να σε στείλει στα επείγοντα ή στην καλύτερη να μετατραπεί σε 1,2 ίσως και 3 κιλά!

Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα κάνει για εκείνο το μικροσκοπικό μπικίνι που σταμπάραμε τις προάλλες. Κι ας λέει αυτή ότι ο διαλογισμός είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί στη φώτιση μέσω της συμπόνιας για όλα τα άλλα πλάσματα. Ναιιιι..καλά! Είναι εξαιρετική στη βόλτα και αυτοδίδακτη για την τουαλέτα της, και τα δύο αποτελέσματα διαλογισμού.

Είναι γεννημένη το 2013, υγιέστατη, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Σκυλίτσα απίστευτα ήσυχη και …»διακοσμητική» για οποιοδήποτε σπίτι όπου βασιλεύει απλά αγάπη – θυμάστε εκείνη την γωνία στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο που δεν ξέρατε με τί να την γεμίσετε; Λοιπόν, μπορείτε να την γεμίσετε με την Γιόγκα! Ιδανική για πρώτο κατοικίδιο, έτοιμη να σάς μάθει τί σημαίνει ηρεμία, γαλήνη και φυσικά, νιρβάνα! Θα δοθεί εντός Αττικής για μέσα στο σπίτι.

Τα έξοδα του microchip επιβαρύνουν τον νέο γονιό.
Τηλ. 6947206291

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης – Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.